tiistai 11. marraskuuta 2014

Aivotoimintaa havaittu?

Olen tässä nyt  pohtinut hirmusesti tätä kirjoittelua. Mitä haluan kertoa, mistä haluan sanoa, kuinka paljon haluan kertoa? Miten kirjoittaa? Pitääkö kirjoittaa kun puhuisi toiselle, vai itsekseen? hmm...

Noh kirjoitan kun kirjoitan, mitä sen enempää miettimään..... Tästä se lähtee!.

Mitä tein tänään? Noh, aika paljonkin kaikkea, aika meni kuin siivillä ja ravattu pitkin helsinkiä edes takas.. Nyt makaan sängyllä, syön suklaata ja tätä kirjoitan.

Aamu alkoi ihan päin v****a... Joo herätyskello oli soimassa, mutta laitoin sen sit unissani pois ja jatkoin nukkumista.. Ei mitään muistikuvaa moisesta.. Siinä sit heräsin 45 minuuttia myöhemmin kun olisi pitänyt herätä ja katsoin kelloa ja ensimmäinen ajatus oli että EI S*****A.. Äkkiä kahvinkeitin päälle josta unohdin laittaa vedet... kunnes hetkenpäästä ihmettelin ettei ääntä kuulu.... Kahvit nassuun ja suihkuun, tukka hyvin naama kuntoon ja jotkut ensimmäiset vaatteet päälle mitä käteen tarttui.. Kävelin ratikkapysäkille hyvissä ajoin ajatellen ettei tässä ees kiire tullukkaan. Katoin pysäkin siitä aikataulujutusta että ah noni, minuutin päästä tulee spora, ja sieltähän se tulla rullaili. Hyppäsin sporan kyytiin ja sen mukana mentiin kunnes se kääntyi "väärään"suuntaan.. Ajatus oli että voinyt J*******A tämäkin vielä että kuski ajaa vahingossa väärään suuntaan tai on joku ratatyö steissillä... kysyin siitä vieressä olevalta että onko tuolla joku ratatyö kun tämä ei mene sinne? Vierustoveri katsoi oudosti ja totesi että "öö ei, tää on ykkönen, ei tän kuulukkaan tuolta mennä".... Ja arvaappa kuinkanopeasti hakkasin sitä stoppi nappulaa kun tajusin hypänneeni väärään sporaan...... no sieltä sitten kävelin joku kilometri kuin hullu, en oo varmaan koskaan noin nopeasti kävelly kilometriä... MUTTA kerkesin, eli loppu hyvin kaikki hyvin..

Palaverissä olin vähän ulapalla, ajatus ei juossu.. Palaveri loppui ja ajattelin että käyn kahvilla ja moikkaamassa Kansallisteatterilla kaikkia kun tässä on vähän aikaa. Teatterilla on aina ihana käydä, vahtimestari aina ilosella päällä vastassa ja kaikki työntekijät aivan ihania, ikävä sitä paikkaa! Ja siksi käynkin teatterilla aika usein kahvittelee ja rupattelee kun aikaa on. Okei, oli mulla oma lehmä ojassa tällä reissulla. Sain tietää että erääseen näytelmän harjoituksiin halutaan koe yleisöä niin menin sitä sieltä kyselemään että pääsisikö katsomaan kumppanin kanssa sitä, no päästään.

Teatterilta menin ennalta sovitusti tämän paremman puoliskon kanssa sen työpaikalle lounaalle ja sieltä sitten tulin himaan käymään hetkeksi kunnes lähdin kaverinikanssa kahville. Käytiin kahvittelee stokkan yläkerrassa Fazerilla ja rupateltiin niitä ja näitä. JA tietenkin, ainakun ilmaseksi saa niin pitää ottaa. Eli Fazerilla on tullu sellanen mobiili etukorttijuttu? Ja kun sen lataa puhelimeen niin sai tuollaisen hyvän suklaalevyn ilmaiseksi. Eli kahvittelun jälkeen hain suklaani ja lähettii himan suuntiin. Ja kun kotimatkalla kattelin tota äppiä puhelimessa niin siellä näköjään on erinlaisia etujakin, iha ok etuja jopa. Mutta saas nähdä tuleeko käytettyä, ainakin suklaata sain ja olen iloinen... Oli muuten hyvääkin jopa! Noh.. Koska suklaa olisi pahaa?..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti