maanantai 10. marraskuuta 2014

Häh?

Okei. Moi.

Olen kauan jo harkinnut blogin aloittamista. Ehkä suurin ongelma on ollut se että suurimmassa osissa blogeista on jokun ns. "kaava" mitä ne tuottaa, mutta itse en osaa määritellä tätä millään tasolla. Tiedän että tulen kirjottelemaan laidasta laitaan juttuja, kertomaan itsestäni, omista tuntemuksistani, mielipiteistäni ja ihan kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Ensinnäkin haluan kertoa että aloitan tän tekemisen huvin ja urheilun vuoksi (penkki urheilua parhaimmillaan HUHHUH) ja toiseksi, äidinkieleni on suomi ja olen täysin supi suomalainen, kyllä, mutta en aina osaa kumminkaan kirjoittaa saatikaan puhua sitä aivan täysin virheettömästi, välillä tulee omia uusia sanoja?. Suurimpia ongelmia on pilkun nussiminen kirjaimellisesti. Laittelen pilkkua vähän välin minne sattuu vaikka ehkä ei olekkaan oikein aseteltu tekstiin, mutta itse ajattelen pilkut että ne ovat hengäsdys taukoja?. Enkä ole mikään yhdyssananörttijokapiikkaisijokaisestavirheestä, okei? saatikaan oikeinkirjoituksesta sillä en lue enkä ole lukemassakaan kaikkia tekstejä läpi etsien virheitä..  Noin, jos nyt jo nousi karvat pystyyn niin oivoi, voih, oivoi, harmi...

Joko tän voi aloittaa? Mutta mistä aloittaisin? Kerronko heti kuka missä millanen? Vai oonko salamyhkänen? Hmm.. Siinäpä vasta pulma. Tekisi mieli heti kirjoittaa romaani kuka ja mistä, mutta en tiedä... Onko vähän tylsää? Mistä muut on aloittanu bloggauksen? Hmm... En osaa sanoa, en lue blogeja. Okei "luen" välillä eli selaan vaan kuvat, ja jos joku jännä mielenkiintonen kuva tulee vastaan niin ehkä sit luen kuvatekstin, ja jollei tämäkään riitä mieleni tasoittamiseen niin ehkä sitten olen urhea ja luen tekstin.. Sitä tapahtuu harvoin.

No joo.. Voisin tätä pätkää kirjottaa vaikka läpi yön sillä pidän ns. yksin kirjoittamisesta. ( Onko tämän blogin kirjoittaja joku hullu? Ken tietää, moni arvaa) 

Sen vielä sanon että olen nuori aikuinen, asun yksin, ei elukoita, välillä villakoiria vilisee nurkissa, seurustelen, ei ole lapsia ja ei varmaan tulekkaan olemaan jollei maailman kirjat mene sekaisin ja asun suomen lontoossa, eli Helsingissä. Riittääkö tämä alkutekstiin? No mä ainakin nyt tän lopetan, kaveri tulossa käymään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti