tiistai 11. marraskuuta 2014

Koska saa sanoa?

Tänään kahvilla ystäväni kysyi multa "rakastatko sä sitä?" Hetken mietin, olin hiljaa ja kysyin "koska voi sanoa että rakastaa?".

Niin tosiaan, koska voi sanoa että rakastaa?

Rakkaus on vaikea asia, ainakin minun mielestäni. Voiko rakkautta olla ensisilmäyksellä? Onko se mahdollista? Voiko viikon päästä, tai parin tunnin päästä jo sanoa että rakastan häntä? Voiko kuukauden tai puolen vuodenpäästä sanoa rakastavansa häntä? Koska voi sanoa niin?..

Siinä ystävänikanssa keskusteltiin tästä. Toiset sanovat jo parin tunnin päästä että rakastaa toista. Jotkut eivät usko sitä ja nauravat sille, toiset onnittelevat. Jotkut vasta sanovat että rakastaa voi vasta parin vuoden päästä, mutta voiko vasta silloin? Tai vielä silloinkaan? Vai voiko rakastua parissa tunnissa?

Rakkaus, mikä ihana asia. Minun mielipiteeni rakkauteen on se, että sitten kun itsestään siltä tuntuu niin voi sanoa rakastavansa toista. Rakkaus ei katso aikaa kauanko pitää olla ihastunut että rakastaa. Rakkaus on todella henkilökohtainen asia, eikä muiden mielipiteiden pitäisi antaa vaikuttaa siihen. Uskalla sanoa "Rakastan sinua" sitten kuin siltä tuntuu. Ja kun siltä tuntuu, niin muista muistuttaa toista siitä että rakastat häntä oikeasti.

Jos joku sanoo rakastavansa toista, niin kunnioittakaa sitä. Ei ole väliä henkilöiden iästä, tai mistään. Rakkaus on rakkaus, ja rakkautta on monen laista, jokainen rakkaus on kaunista.

Koska itse olet viimeksi sanonut rakkaalle "Rakastan sinua"? Elämä on lyhyt.

Itse voin näin pohdinnan jälkeen totea olla rakastunut.

RAKKAUS RAKKAUS RAKKAUS kuinka monta rakkaus sanaa mahtuun yhteen tekstiin?

Rakkaus sanasta on tehty kauhea mörkö sana jota ei saa sanoa. Mutta miksi ei? Miksi en voi sanoa rakastavani häntä? Pelätäänkö rakkautta? Jos pelätään niin miksi? Jotkut sanovat että rakkautta ei ole olemassakaan... No mutta mitä sitten on olemassa? Miksi pitäisi sitten rakkautta sanoa, mikä sana korvaisi tämän sanan ja sen merkityksen? Olkaa rehellisiä, älkää pelätkö tunteita, niitä on kaikilla ja niitä pitäisi näyttää. Kaikki eivät siihen pysty suoraan, mutta tapoja näyttää tunteita on muitakin tapoja kuin sanomalla. Pää asia että näytät ja osoitat tunteesi muille, varsinki rakakkaillesi.

JA vielä.
Mielestäni rakastaa voi monta kertaa elämänsä aikana, sillä se on se hetki sun elämästä. Miksi ei voisi rakastaa useamman kerran elämässä? Kuka määrittelee rakkauden, tai mikä? Jos siltä nytten tuntuu että rakastaa, niin antakaa rakastaa ja täysillä! Eämä tosiaan on lyhyt ja koskaan ei tiedä mitä tapahtuu joten ottakaa siitä ilo irti. Älkää pelätkö rakkautta, se voi olla hetkellistä, se voi olla pidempää, mutta kumminkin rakkautta joka tuntuu aivan tajuttoman mahtavalta. Itse rakastan ystäviäni, läheisiä, perhettäni ja kumppaniani enkä pelkää sanoa heille että rakastan heitä, tai kertoa muille rakastavani heitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti